Lintuhoroskooppi

21.3.-19.4. HAUKKA
Olet energinen saalistaja. Pidät haasteista ja jahtaamisesta. Saatat olla myös melkoisen päällekäyvä. Sinussa on raakaa elinvoimaa.

20.4.-20.5. PULU
Olet aika hidas ja pullean oloinen pulu. Et säntäile mihinkään, vaan hoidat asiat omaan tahtiisi. Olet nautinnonhaluinen ja pienet asiat saavat sinut iloiseksi.

21.5.-21.6. KOLIBRI
Olet pieni ja monivärinen vipeltäjä. Sinua ei saa millään pysymään paikoillaan, sinulla on levoton sielu. Sinulla on liikaa asioita, eikä lainkaan aikaa niiden toteuttamiseen. Olet aina menossa.

22.6.-22.7. SORSA
Tyytyväinen pullasorsa on sinunlaisesi. Huolehdit kaikesta ja aina rauhallisesti. Olet toisinaan liiankin huolehtivainen. Sorsa saa usein ison poikueen ja niitä hän paimentaa lempeästi.

23.7.-22.8. RIIKINKUKKO
Olet komea riikinkukko. Haluat esiintyä ja olla huomion keskipisteenä. Olet ylpeä itsestäsi ja tekemisistäsi. Et pyytele anteeksi sitä, että Luoja on sinut luonut. Imartelusta kehräät kuin kissa.

23.8.-22.9. VARPUNEN
Olet hillitty varpunen, vähän harmaa ja huomaamaton. Sinulle turvallisuus ja koti ovat tärkeitä. Tulet toimeen yksinäsi ja oikeastaan ihan viihdyt itseksei. Asioista olet tarkka ja siisti kaikessa mitä teetkin.

23.9.-23.10. JOUTSEN
Sinua voi sanoa viehkeäksi joutseneksi. Pidät kauneudesta. Olet sosiaalinen ja perinteinen ainakin parisuhteessasi. Sinun kanssasi tulee helposti toimeen.

24.10.-22.11. KORPPI
Musta salaperäinen korppi. Olet yöeläjä. Olet syvällinen ja syvästi tunteva tyyppi. Luonteeltasi olet mustavalkoinen ja olet kostonhimoinen, jos sinua loukataan. Lojaalin luonteesi takia sinulle on helppoa uskoutua.

23.11.-22.12. PAPUKAIJA
Olet värikäs papukaija. Sinua kiehtoo eksotiikka. Olet liikkuvainen, tahdot kokeilla uutta ja kiertää maailmaa. Olet kekseliäs ja opit helposti asioita. Mut on myös asioita, joihin saatat suhtautua oikeinkin fanaattisesti.

23.12.-20.1. PÖLLÖ
Olet älykäs pöllö. Hillitty, sivussapysyvä ja iankaikkisen älykäs. Et tee itsestäsi isoa numeroa. Kuuntelet muita mieluummin, kuin olet itse äänessä. Sinussa on viisautta.

21.1.-19.2. KYYHKYNEN
Olet neuvokas kyyhkynen. Sinussa on kekseliäisyyttä ja älyä. Olet oikein sosiaalinen luonteeltasi. Ongelmien ratkomisessa ja uuden oppimisessa olet mahdottoman hyvä.

20.2.-20.3. HAIKARA
Olet hyväntahtoinen haikara. Empaattinen ja auttavainen. Sinussa on luovuutta ja loistava tunneäly on vahvuutesi. Saatat kyllä toisinaan uppoutua haaveilemaan liikaa.

Kommentit

kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


7 − yksi =

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>