Vihahoroskooppi

Oinas: Sinua ei tarvitse erikseen kehottaa vihaamaan, se onnistuu joka päivä ja toistuu kuin verovoudin käynnit. Pieni suuttumuksen puuska irtoaa missä vain, mutta helvetillinen viha nousee vain, kun parkkipaikallasi on vieras auto tai kun markkinaosuutesi on pudonnut yhden promillen! Voihan nurinkäännetty Belsebubin perse!

Härkä: Olet kaunis esimerkki ihmisestä, jonka vihantunne on koteloitunut paksun nahan alle, mutta siellä se jumalauta on! Sinua voidaan ärsyttää punaisella vaatteella, punaisella aatteella, mutta pieneen tuljutukseen et reagoi. Vihasi kohdistuu Häneen, jolla on Enemmän! Paskanakki, helvetin keekoilija, millä vitun rahalla se on talonsa ostanut, persettäkö se myy vai huumeita – vai molempia!

Kaksonen: Vihasi singahtaa ilmoille kuin kobran myrkky suupielestä. Verbaviha on sinulle ominaista ja olet taitava myrkyttämään jokaisen ihmisen mielen vuositolkulla sanomalla kaikkien kuullen kutsuilla: ”Moi törppö, viime vuonna sulla ei seissy kertaakaan, mutta onneksi Viagra antaa toivoa taas”.

Rapu: Olet ehkä kavalin ja sitkein vihantunnetta hautova emotyyppi, mitä maa päällään kuunaan on kantanut. Kaikkein julmin tapasi osoittaa vihasi ihmiselle on mennä sen kanssa naimisiin ja tehdä sen kanssa viisi suhteellisen pöljää kakaraa. Olet perheesi demoni, joka upotat vihaamasi puolison perhehelvettiin, josta ei tule ulos kuin henkisiä raajarikkoja ja rääkättyjä hoidokkeja.

Leijona: Kun joku ärsyttää jalon luonteesi, naamasi punertuu kuin aamurusko ennen maailmanloppua. Ja maailmanloppu siitä voi tullakin, olet jumankauta kova vihaamaan eikä mikään elollinen karkaa vihasi voimaa ja syvyyttä! Karjut kuin leijona ja kiipeät lopulta talosi katolle julistaen ämyri kädessä vihattujen ihmisten nimet ja saatanalliset virheet ja vääryydet. Mutta kun ambulanssimiehet vievät sinut, sanot nöyrästi, että sairasvakuutuskortti unohtui, voidaanko hakea se kotoa?

Neitsyt: Kun olet löytänyt sopivan vihan kohteen, teet huolekkaan suunnitelman, miten kiusata ihmispoloa. Aloitat pienellä näljällä, lisäät pökköä pesään ja käyt henkilökohtaisuuksiin aloittaen ulkomuodosta, potaattinenästä ja päätyen appelsiini-ihoon, joka peittää toisiaan yhteen hinkkaavia reisiä. Käyt läpi henkiset puutteet ja naurettavuudet ja läjäytät päälle viime vuoden töppäykset ja yhtäkkiä… oho taisit tulla.

Vaaka: Olet virtuoosi kävelemään vihaamasi ihmisen läpi nonchalantisti pienen ironisen hymyn kera. Keräät ihmisiä ympärillesi ja laitat vihamiehesi noloihin tilanteisiin, joista ei Rowan Atkinson selviäisi kasvojaan menettämättä. Johdat kuvotuksen asioihin, joissa hän on kömpelö,suoranainen porsas valmiina ensimmäiseen sisäsiistinä olemisen koulutukseen.

Skorpioni: Jos joku ei pääse vihansa kohdetta lähelle, hän palkkaa todennäköisesti sinut. Sinuun luotetaan, sinuun uskotaan. Sinulla on vihan kanssa erityinen suhde. Kaikki tietävät sen eikä kukaan vittuile sinulle. Katseesi saa vihamiehen silmälasit huurtumaan. Vihasi on perusteellista ammattimaisuutta ja sen ainut päämäärä on poistaa vihattu henkilö hiippakunnasta, niks naks.

Jousimies: Erityisen hyvä vihan kohde sinulle on väärää aatetta julistava idiootti. Kyllä pistää vihaksi, kun joku uskoo väärään jumalaan, palvoo saatanallisia epäjumalankuvia eikä käy pyhäkoulussa! Jumalan ruoska olet, kun vihaat ja saat laumat liikkeelle ristiretkille puolustamaan pyhiä arvoja!

Kauris: Epäilemättä vihasi on hillittyä ja täysin hallittua. Menet aamuisin töihin vihasi kanssa ja se kasvaa kuin lumivyöry iltaa kohti. Voit hoitaa vihasi kohteen yläkerrasta käsin. Menet ja imartelet esimiehesi, kiipeät reittä pitkin, jakelet suosiotasi viileästi oikeille tahoille ja puhut sanasen asiasi puolesta. Parin viikon päästä vihattu henkilö on saanut siirron Siperiaan. Kyllä pystyvä ihminen siellä pärjää.

Vesimies: Torjut vihasi aluksi olankohautuksella ja luulet, että se siitä. Mutta se palaa. Lopulta sinun on myytävä ihmisystävällinen naamarisi vappumarkkinoilla ja paljastettava petomainen luontosi! Kun saat vihatun ihmisen näkyviisi, kutsut kaveritkin paikalle todistamaan vihankohteesi murskautumista.

Kalat: Vihasi liuottaa sinut nesteeksi ennen kuin havahdut siihen. Jäät usein yksin nurkkiisi murjottamaan ja vedät soosit naamaasi, josta vihantunne kummasti jykevöityy! Sekavana mutta sisäisesti voimakkaana lähetät vihatulle sata sähköpostiviestiä, virukset, käyt koputtelemassa hänen ikkunansa alla ja raavit hänen pakuunsa ikävän, saakelin pitkän naarmun. Kylläpä tätä vihaa riittää!

Kommentit

kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


− kaksi = 7

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>