Tuoksuhoroskooppi

21.3. – 9.4. Oinas

Määrätietoinen Oinas ei pidä hempeistä kukkaistuoksuista, muttei myöskään liian vahvoista itämaissävyistä. Oinas on kultaisen keskitien kulkija ja suosii raikkaita ja suoraviivaisia aromeja. Oinaat ovat luonteeltaan tulisia. He rakastavat haasteita, eikä mikään este ole heille liian suuri ylitettäväksi. Oinaat luottavat omiin voimiinsa, älyynsä ja rohkeuteensa. Jos he haluavat jotain, sen he myös saavat. Oinailla on aina vahvoja periaatteita, joista he eivät koskaan luovu. Oinaat ovat aina rehellisiä itselleen. He uskaltavat tehdä päätöksiä ja seisovat niiden takana. Älykkäät ja lahjakkaat Oinaat rakastavat vaihtelua eivätkä koskaan jää paikoilleen. He haluavat nähdä ja kokea jatkuvasti uusia asioita. He ovat spontaaneja ja itsevarmoja eivätkä koskaan riippuvaisia kenestäkään. He sukeltavat uusiin asioihin nopeasti ja syvälle. Oinaat ovat näiden piirteidensä vuoksi usein todella seikkailuhenkisiä. Parisuhteessa Oinaat ovat luotettavia. He eivät jää märehtimään asioita itsekseen vaan näyttävät aina tunteensa. He tekevät paljon työtä parisuhteensa eteen. Oinaat ovat myös suorapuheisia ja avoimia. Tämän vuoksi he ovat myös loistavia työkavereita. Vilpitön ja spontaani Oinas on tähtikartan luotettava tulisielu.

10.4. – 20.5. Härkä

Supernaisellinen Härkä on koukussa luksukseen. Herkulliset ja houkuttelevan sensualliset tuoksut sopivat määrätietoiselle Härän luonteelle. Monitasoisessa tuoksussa pitää myös olla romantiikkaa ja hienostuneisuutta. Härkä on tähtikartan kärsivällisin merkki. Heidän luonteensa on järkkymätön ja periaatteissa pysyminen on kunnia-asia. Pitkäjänteinen ja sinnikäs Härkä rakastaa toimintaa, hän toimii heti eikä jää koskaan unelmoimaan. He pystyvät omistautumaan asioihin koko voimallaan, ja vievät minkä tahansa projektin loppuun asti. Härät ovat taiteellisesti lahjakkaita, mutta eivät kuitenkaan liikaa häröileviä taitelijasieluja. Härän jalat ovat tiukasti maassa, yleensä polvia myöten. Härät eivät vaadi paljoa ollakseen tyytyväisiä. Hekin haluavat rahaa, mutta eivät hankkiakseen materiaa vaan voidakseen suunnitella tulevaisuutta. Härät rakastavat mukavuutta ja rentoutumista. He ovat hyviä kokkeja ja osaavat myös valita oikeat viinit. Härillä on paljon ystäviä heidän leppoisan luonteensa ansiosta. Heitä saa ärsyttää kauan ennen kuin he hermostuvat, mutta kun rajan yli mennään, antavat Härät harvoin anteeksi. Härät ovat luonteeltaan tyyniä ja tasapainoisia. He mietiskelevät paljon ja ovat aistillisuudessaan herkkiä. Turvallisuuden tunne on Härille tärkein, ja sen eteen he ovat valmiita tekemään paljon töitä. Härät ovat lempeitä ja rakastavia, ja siksi he ovat hyviä äitejä ja isiä. Perheensä eteen Härkä tekee mitä tahansa. Mukautuva ja vastaanottavainen Härkä on tähtikartan potentiaalisin pitkäaikainen parisuhdekumppani.

21.5. – 21.6. Kaksoset

Suoraviivainen ja persoonallinen. Kaksoset eivät pidä kikkailusta. Tuoksusi saa olla raikas, kukkainen ja naisellinen – ei kuitenkaan vaatimaton. Hilpeät kukkakimput sopivat hyvin vaihtelunhaluiselle Kaksosen luonteelle. Kaksosia luonnehditaan henkilöiksi, joihin ei voi olla rakastumatta. Kaksonen ei koskaan lakkaa innostumasta ja etsii aina jotain uutta elämäänsä. Kaksosia pidetään hurmaavina ilmestyksinä, joiden karisma ei jää huomaamatta. Heidän vilkas ja nokkela luonteensa nauttii arvoituksista, matkailusta ja uusien ihmisten seurasta. Kaksoset luovat itselleen laajat ja toimivat verkostot. Heitä pidetään erittäin terävinä, älykkäinä ja neuvokkaina. Kaksosilla on myös loistava sopeutumiskyky ja tilanteeseen kuin tilanteeseen solahtaminen sujuu ongelmitta. Kaksonen rakastaa pohtimista ja spekuloimista. Kaksoset ovat karismaattisia ja hyviä puhumaan. Kun tarvitaan uusien projektien käynnistäjiä tai ideoijia, Kaksonen pyydetään apuun. Lyhyesti sanottuna Kaksosia ei voi olla rakastamatta.

22.6. – 22.7. Rapu

Tunteikas ja herkkä rapu. Tuntee vetoa romanttisiin kukkaistuoksuihin. Rapu Valitsee mieluiten vähäeleisen tuoksun, jossa on lämpöä ja nostalgiaa. Rapu turvautuu lempeään parfyymiin, koska ei halua herättää liikaa huomiota. Rapu on herkkä ihminen. Rapu on luonut itselleen kovan kuoren, jonka alla on herkkä ja erittäin tunteellinen ydin. Rapu on herkkyydessään jatkuvalla puolustuskannalla. Aina välillä hän kuitenkin laskee suojauksensa. Silloin Ravusta tulee viehättävä, hellä ja aistillinen. Ravuilla on tapana kantaa menneisyyttä mukanaan. Erityisesti lapsuusaika on Ravuille tärkeä muisto. Menneisyydessään elämisestä huolimatta Rapu katsoo myös tulevaisuuteen. Ongelmia syntyy, kun Rapu yrittää luovia tämän hetken, menneisyyden ja tulevaisuuden ristipaineessa. Ravut ovat usein erittäin taiteellisia. He kaipaavat myös jatkuvaa huomiota ja tunnetta siitä että heistä pidetään. Tämän vuoksi Rapujen on usein helpompi työskennellä pienemmissä yhtiöissä. Rapu voi olla todella arka ja etäinen. Tämä luonteenpiirre aiheuttaa sen, ettei heillä välttämättä ole paljon läheisiä ystäviä. Ravut ovat kuitenkin erittäin pidettyjä, koska he ovat myös rauhallisia ja luotettavia. Ravun kanssa voi saavuttaa ikuista rakkautta.

23.7. – 22.8. Leijona

Rohkea ja merkkitietoinen Leijona haluaa erottua myös tuoksullaan. Vaatimattomuus ei kaunista, joten tuoksussa saa olla särmää ja glamouria. Leijona haluaa jättää jälkeensä unohtumattoman tuoksuvanan. Leijona on lyhyesti sanottuna The Johtaja. Leijona haluaa erottua joukosta aina. Hän on hyvä kaikessa mihin ryhtyy, koska on intohimoinen ja paneutuu asioihin täysillä. Leijonia sanotaan päättäväisiksi ja elämänvoimaa sykkiviksi henkilöiksi. Leijonalle maailma on näyttämö, ja pääosan esittäjän voit arvata. Leijonalla on vahva itsetunto ja tasapainoinen luonne. Hän on antelias ja hyväntahtoinen menestyjä, jolle mikään ammatti ei ole liian vaikea. Koska Leijona rakastaa johtamista, näkyy se myös ammatinvalinnassa. Leijonaa sanotaan kauniiksi, seksikkääksi ja omanarvontuntoiseksi. Hän on erityisen lojaali ystävilleen, ja puolustaa heitä henkeen ja vereen. Leijonan pitää saada loistaa tai huomio kiinnittyy muualle. Parisuhteessa Leijona on kumppanilleen jalo. Hän hukuttaa toisen rakkauteen, ja osaa olla hurmaavampi kuin kukaan. Leijona tuo rakastetulleen kukkia ja suklaata. Hän on romantikko, jolle kalliimmatkaan lahjat eivät ole ongelma.

23.8. – 22.9. Neitsyt

Tyylitietoinen neitsyt valitsee tuoksunsa harkiten. Hillitty ja askeettinen ovat avainsanoja vaikka joskus haluaisikin repäistä vanhemmalla vivahteella, valitsee usein vesimäisen kukkaissikermän. Neitsyt-ihmisten sanotaan olevan vaatimattomia taustavaikuttajia. He ovat ahkeria ja lojaaleja, ja menestyvät työssään. He ovat myös lahjakkaita ja sinnikkäitä. Neitsyet ovat äärimmäisen tarkkanäköisiä. He havainnoivat asioita ihmisistä ja elämästä tavalla, johon kukaan muu ei pysty. Tämän vuoksi Neitsyeltä on vaikea salata mitään. Oli kyse sitten isosta tai pienestä asiasta. Tarkkanäköisyytensä ansioista he pystyvät toteuttamaan kumppaneidensa haaveet, sellaisetkin, joita he eivät tienneet itsellään edes olevan. Neitsyet pystyvät sammuttamaan myrskyjä, ennenkuin ne puhkeavat. Se on loistavan huomiokyvyn ansiota. Neitsyt on huomioonottava, lempeä ja auttavainen. Heitä sanotaan myös erittäin loogisiksi, analyyttisiksi ja järkeviksi. Neitsyet ovat myös älykkäitä ja joviaaleja. Lyhyesti sanottuna, Neitsyt on tähtikartan Äiti Teresa.

23.9. – 22.10. Vaaka

Keimaileva Vaaka haluaa vietellä, mutta vaatimattomasti. Räikeät vivahteet eivät ole Vaakaa varten, vaan hän luottaa mielummin hienovaraisiin viesteihin. Lempituoksuja on ikinaisellinen ruusu. Vaa’at ovat erittäin miellyttäviä ja älykkäitä ihmisiä. Vaa’an kanssa voi käydä tuntikausia kestäviä syvällisiä keskusteluja. He ovat ystävilleen lojaaleja ja auttavaisia. Vaa’oilla on voimakas sosiaalinen omatunto. Vaaka antaa aina aikaa ja tilaa rakastamilleen henkilöille. Vaaka etsii jatkuvasti pysyvää parisuhdetta, jos hänellä ei sellaista vielä ole. Vaaka haluaa tasapainoa elämäänsä, ja uskoo rakkauden tuovan sen. Ilman parisuhdetta Vaaka tuntee olevansa täysin ulkopuolinen kaikesta. Vaaka on tähtikartan epävakaisimpia merkkejä ja tasapainon saavuttaakseen, Vaaka on valmis tekemään parisuhteen saamisen eteen miltei mitä tahansa. Hän pystyy jopa muokkautumaan sellaiseksi kumppaniksi kuin on tarve. Vaakaa sanotaankin romantiikan Barbababaksi. Vaaka on erittäin seurallinen ja vihaa yksinoloa. Vaa’an seurassa, isossa porukassa, on aina mukavaa, koska Vaaka pitää huolta siitä, ettei riitoja tule. Ja jos tulee, Vaaka selvittää ne. Vaaka on parhaimmillaan optimistinen, iloinen ja innostunut henkilö. Monet Vaa’at ovat myös erittäin taiteellisia.

23.10. – 22.11. Skorpioni

Sensuelli ja salaperäinen Skorpioni on koukussa itämaisuuteen. Lempituoksu on laadukas sekoitus pehmeitä kukkaisvivahteita ja mystisiä maustesävyjä. Skorpioni janoaa puuterisia sävyjä ja pyöreä makeutta. Skorpionit ovat hiljaisia ja syvällisiä. Tyynen pinnan alla kuitenkin kytee tulisuutta ja kiihkeyttä. Skorpionit ovat täynnä suuria tunteita, joita he eivät helposti näytä. Skorpionit ovat sisimmissään erittäin herkkiä ja intuitiivisia. Monet heistä erakoituvat tunnetasolla muista ihmisistä, ja kulkevat elämäänsä ns. yksinäisinä susina. Skorpionin lähelle vain harvan onnistuu päästä. Ei voi silti koskaan tietää onko lähellä vai ei, koska Skorpioni itse päättää mitä itsestään antaa ja mitä ei. Skorpionit ovat syvällisyydessään kiinnostuneita elämän suurista ja pienistä salaisuuksista. He ovat erittäin lojaaleja ystävilleen. Skorpioneilla on pitkä pinna, mutta kun se katkeaa ei kannata olla lähellä. Skorpionit vihaavat epäoikeudenmukaisuutta, ja tuntevat usein halua hyväntekeväisyyteen. Skorpionit ovat erittäin voimakastahtoisia ja rohkeita. He ovat myös tarmokkaita, spontaaneja ja usein myös hyvin älykkäitä. Skorpioni on puolisona uskollinen ja kumppaniaan syvästi ja voimakkaasti rakastava.

23.11. – 21.12 Jousimies

Sporttinen ja energisen Jousimiehen hajuvesi on raikas. Tuhdit ja täyteläiset maustearomit eivät ole Jousimiestä varten. Selkeät ja raikkaat sitrus- ja hedelmä aromit viettelevät huumorintajuista Jousimiehen luonnetta. Jousimiehet ovat tähtikartan lempilapsia. Heitä luonnehditaan iloisiksi, seurallisiksi ja optimistisiksi. Jousimiehet rakastavat maailmaa ja kaikkea mitä se heille tarjoaa. He ovat kyltymättömiä uteliaisuudessaan ja kunnioittavat yhteiskuntaa. Jousimiehillä on korkea moraali. Jousimiehet ovat rauhaa rakastavia idealisteja ja hyvin anteliaita. Jousimiehet innostuvat uusista asioista nopeasti ja saavat usein muutkin ihmiset innostukseensa mukaan. Jousimiehillä on hyvä itsetuntemus ja se tekee heistä ymmärtäväisiä, suvaitsevaisia ja kilttejä. Työelämässä Jousimiehet ovat kykeneväisiä antamaan määräyksiä ja myös itse toimimaan niiden mukaisesti. He osaavat tehdä päätöksiä ja pysyvät niiden takana. Jousimiesten luonne on filosofinen ja he lukevat paljon. Jousimiehet ovat henkisessä syvyydessä omaa luokkaansa. Kumppaniaan kohtaan he ovat helliä ja intohimoisia. Jousimiehet ovat suurimmaksi osaksi uskollisia. Heidän rakkautensa on syvää ja he kunnioittavat puolisoitaan. Jousimies herättää suurta luottamusta kanssaihmisissään.

22.12. – 20.1. Kauris

Hillitty ja ankaran klassinen Kauris ei harrasta ylilyöntejä tuoksuissakaan. Ajattomuus ja tyylikkyys ovat tärkeimpiä valintakriteerejä. Kauris on yhden tuoksun nainen eikä vaihtele parfyymeja kovinkaan usein. Kauriit ovat kunnollisen ihmisen ruumiillistumia. He tekevät työnsä kunnolla eivätkä pidä itsestään meteliä. Kauriit ovat pienestä pitäen mietteliäitä ja totisia, ja siksi vaikuttavatkin usein vanhemmilta kuin ovat. He tekevät elämässään paljon uhrauksia, eivät niinkään muita auttaakseen, vaan säilyttääkseen rauhan ja tyyneyden omassa elämässään. Kauriit ovat älykkäitä ja loogisia. He tekevät paljon havaintoja ympäröivästä maailmasta ja pohtivat niitä. Kauriilla on kyltymätön tiedonjano, ja se tekee heistä sivistyneitä ja fiksuja. Totinen ja rauhallinen Kauris on myös erittäin kunnianhimoinen. He toimivat usein johtavissa työtehtävissä. Toisaalta, Kauriit tarvitsevat myös paljon hyväksyntää muilta ihmisiltä. Usein ulkopuolisten mielipiteet merkitsevät heille enemmän, kuin läheisten ihmisten. Kauriit eivät ole spontaaneja, vaan varovaisia ja kaukonäköisiä. Vahvatahtoinen Kauris on parisuhteessa erittäin romanttinen ja uskollinen. Hän on kumppanilleen lempeä, ja kykenee syviin ja vakaisiin tunteisiin.

21.1. – 19.2. Vesimies

Rohkea ja itsevarma Vesimies haluaa tuoksultaan jotain omaperäistä. Vesimies ei kuitenkaan ole itämaisten tai liian romanttisten sävyjen ystävä. Vesimies valitsee tuoksun, jossa on sekä raikkautta että pehmeyttä. Vesimiehet ovat rationaalisia ihmisiä ja heidän kanssaan on helppo tulla toimeen. He ovat luonteeltaan epäitsekkäitä, herkkiä ja anteliaita. Ystävyys Vesimiehen kanssa on syvää ja pysyvää, koska ystävät ovat heille kaikki kaikessa. Sosiaalisina ihmisinä heillä onkin usein laaja ystäväverkosto. Vesimies on aina valmis auttamaan ystäviensä lisäksi myös tuntemattomia eikä tee avustaan suurta numeroa, vaan toimii aina pyyteettömästi ja hyvästä sydämestä. Vesimiehiä pidetään sosiaalisen lahjakkuutensa ansiosta myös ihanteellisina työtovereina. Elämää rakastavat Vesimiehet näkevät maailman täynnä mahdollisuuksia. He eivät ummista silmiään vääryyksiltä ja maailmanparannusluonteensa takia he ajautuvatkin usein mukaan politiikkaan. Varsinkin ympäristöasiat ovat lähellä Vesimiehen sydäntä. Älykkäitä Vesimiehiä pidetään usein johtajatyyppeinä. Vesimiehet rakastavat vapautta eivätkä suostu kangistumaan kaavoihin. Jos Vesimies päättää lähteä, hänen päätään ei käännetä.

20.2. – 20.3. Kalat

Romanttinen ja sensuellinen Kalat ei voi elää ilman tuoksuja. Kala valitsee hajuvetensä huolella ja päätyy useimmiten kukkais-itämaiseen vaihtoehtoon. Kalat haluaa parfyymin, jossa on herkkyyttä, mystiikkaa ja romantiikkaa. Kalat ovat tähtikartan herkkiksiä. He ymmärtävät asioista paljon henkisellä tasolla ja syvät tunteet tekevät heistä empaattisia ja kilttejä. Kalat ovat henkiseltä kapasiteetiltaan viisaita ja erittäin rakastettavia. Heillä on kyky nähdä toisen ihmisen tuskaa eivätkä he koskaan käännä selkäänsä muille. Ystävät ja läheiset merkitsevät heille eniten maailmassa – toisten hyvinvointi on Kaloille kunnia-asia. He ovat valmiita luopumaan mistä vain, jos se tekee toisen olon paremmaksi. Kalat ovat erittäin suvaitsevaisia, lempeitä ja epäitsekkäitä. Kaikki ihmisryhmät ovat heille samanarvoisia. Usein heillä onkin ystäviä eri vähemmistöistä. Parisuhteessa Kalat ovat romanttisia ja luotettavia, Kalat rakastavat rakkautta. Avoimuus tunteissa tekee heistä vilpittömiä ja hyviä keskustelijoita. Toisaalta, ennen kuin muut ehtivät huomata, Kalat ovat jo aistineet heistä kaiken mitä haluavat ja tarvitsevat. Kalat ovat runollisia ja taiteellisia. He löytävät syvän tarkoituksen jopa maitopurkista. Kalat etsivät äärimmäisyyksiä, eivätkä tyydy keskinkertaisuuteen. Herkkyys saattaa mennä jopa niin pitkälle, että enneunet ja parantamisen lahjat eivät ole Kaloilla harvinaisia.

Kommentit

kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


neljä × = 4

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>