Näyttelijähoroskooppi

KAURIS
Kauhuelokuvien vakiokaartia! Herkkiä ja säikkyjä näyttelijöitä, joiden silmistä heijastuu aito kauhu ja säikähdys kohtauksessa kuin kohtauksessa – myös niissä missä ei pitäisi. Tämä saa aikaiseksi sen, että et voi koskaan saada muuta roolia kuin uhrin rooli, koska elokuvan teossa ei ole yksinkertaisesti aikaa odottaa, että lääkityksesi vaikuttaa ja pystyt suhtautuman muihin näyttelijöihin, ohjaajaan, kuvaajiin yms yms NORMAALISTI SAATANA!!!

VESIMIES
Vesimiehet ovat täydellisiä aina siinä, mihin he ryhtyvät (ei lisättävää).

KALAT
Sinusta ei ota pirukaan selvää! Juuri kun vuorosanat ovat hallussa ja kaikki odottavat henkeään pidätellen mestarillista kohtausta, heittäydyt oikukkaaksi, koska lavasteiden viherkasvit eivät sovi silmiesi väriin. Todennäköisesti ohjaaja hermostuu sinuun varsin pian lahjoistasi huolimatta ja saat lähteä ryhmästä! Toisaalta osaat olla varsin manipuloiva sekä herkkä ja taas huomaamme, että olet joukossamme aiheuttamassa katastrofeja!

OINAS
Jääräpäisyytesi riipii jokaisen hermoja – olet aina nahistelemassa ja piikittelemässä muita näyttelijöitä etkä koskaan suostu ilman järjetöntä kädenvääntöä näyttelemään kohtausta alkuperäisen käsikirjoituksen mukaisesti – tosin tästä on se hyöty, että huomaamme käsikirjoittajan tekemät järjettömät virheet ollessasi mukana kohtauksessa (mutta siitäkään ei ole mitään hyötyä, koska haluat lopulta kuitenkin näytellä alkuperäisen käsikirjoituksen mukaan…)

HÄRKÄ
Vahva tulkitsija ja jämerä näyttelijä – sovit hyvin mahtimiehen tai naisen rooleihin ja annat niihin sellaista tunnetta, johon kukaan muu ei pysty – luonteesi vuoksi olet myös aina ajoissa kuvauspaikalla, mutta tämä johtuu myös siitä, että yksikään ihminen ei pysty kanssasi seurustelemaan luonteesi johdosta, joten ainoat ystäväsi oleilevat kuvauspaikalla.

KAKSOSET
Muuntautumiskykyinen näyttelijä, josta on todella moneksi! On aivan mielettömän mahtavaa nähdä, kuinka yhdessä hetkessä muutut aivan eri ihmiseksi ja siitä taas toiseksi – loistava statisti joukkokohtauksiin (useisiin), surullista kyllä tuskin sen vaativimpiin rooleihin sinusta on, koska et pysty pysymään yhdessä roolissa vaan sekoitat vuorosanasi vastanäyttelijöiden vuorosanoihin!

RAPU
Pelottavien saksiesi takana sekä kovan kuoresi alla piilee herkkä henkilö, joka sopii täydellisesti ”pikku Heidi” tai ”Pieni talo Preerialla” tyyppisiin elokluviin – unohda siis kauhuelokuvat, ne eivät ole sinua varten!

LEIJONA
Sinussa on vetovoimaa, sitä jotakin mitä kamera ja yleisö rakastavat! Tiedät sen ja turhamaisuutesi sekä esiintymishalusi saattavat sinut jatkuvasti kahnauksiin muiden näyttelijöiden kanssa. Urasi on loistava, mutta lyhyt ja tulet kuolemaan unohdettuna ja alkoholisoituneena uusien leijonien ottaessa paikkasi…

NEITSYT
Olet aivan liian ujo ja estynyt eroottisiin kauhuelokuviin ja onkin suositeltavaa, että hakeudut esim draamaryhmiin joissa sinun on turvallista näytellä aina eläkeikään saakka – toisaalta kun jää murtuu, niin sinua ei pidättele mikään ja joudumme vähän väliä muistuttamaan että kuvaamme kauhuelokuvaa, emme eroottista elokuvaa…

SKORPIONI
Piikikäs paskiainen – todella myrkyllinen! Täydellinen henkilö roiston rooliin (mikäli nyt kyse on edes roolista näin loppupeleissä?)

JOUSIMIES
Tässä näyttelijä todella tarkkoihin roolisuorituksiin, kun pitää aina ampua maaliin ja kun jokaisen vuorosanan pitää osua nappiinsa! Usein kuvauspaikalla on kiire ja sinun roolisuorituksesi on se, joka pitää myös muut vireessä – valitettavasti näin ei kuitenkaan ole, vaan asia kääntyy usein päinvastaiseksi! Se, että olet noin perfektionistinen luonne saa aikaan sen, että et kestä virheitä, vaan sorrut huumeisiin ja olet myös kuvauspaikalla niiden vaikutuksen alainen ja näyttelysi on, surullista kyllä myös sen mukaista…

Kommentit

kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


kaksi + 9 =

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>